INFORMATIONAlle hunde kan have behov for et klip, et bad eller at få poterne studset og neglene klippet.

 
Jeg har en fast procedure, som sikrer at din hund ikke bliver træt, umotiveret og ulykkelig, og jeg benytter kun fasttøjring som en sikkerhed for hunden, det kan være meget farligt hvis hunden hopper eller falder ned på gulvet.

Det vigtigste for mig, er at hunden får en behagelig oplevelse med sig hjem, og viser glæde for at komme igen.

Vi må jo huske, at hunde ikke forstår hvad vi siger, og i stedet lærer igennem deres erfaringer. Derfor ser jeg det meget vigtigt, at oplevelsen bliver positiv, da det er en nødvendighed, som mange hunde skal igennem mange gange i løbet af deres liv.
 
I mit arbejde med hundene, anvender jeg kun positivt samarbejde, som dyrene forstår. Jeg arbejder efter princippet om at soigneringenen skal foregå af lyst og ikke af tvang. Jeg lægger vægt på positiv forstærkning (godbidder og ros) som motivationsfaktor. Jeg tager mig tid til hver enkelt hund og sætter derfor god tid af til din hund, så jeg eller din hund ikke stresser af unødvendige grunde.


Du er altid velkommen til at blive, mens din hund bliver ordnet, men det er ikke altid, at hunden kan ”tåle” det. Nogle hunde slapper mere af, hvis ejeren ikke er til stede.

Hyppigst arbejder jeg uden ejers tilstedeværelse i salonen, så det bare er mig og hunden som samarbejder, men jeg ved at der desværre af og til kommer nye kunder, som har hunde med tidligere traumer fra andre saloner. Hér er det vigtigt at jeg er orienteret inden tiden bestilles så vi evt. kan sætte ekstra tid af til at ejer er med under processen.
 
Jeg klipper, trimmer, soignerer og bader alle racer og blandinger. Bad, negleklip og plukning af hår ud af ørerne er altid med i prisen. Ønsker du andet finder vi ud af det.
 
Skulle du komme for at hente din hund og du kan se at den står på bordet, bedes du vente med at gå ind til du kan se at din hund er på gulvet. Dette skyldes at din hund vil blive meget glad for at se dig igen (hvilket jo er helt naturligt) og det vil vanskeliggøre at få det sidste gjort færdigt med et pænt resultat.

HJEM
INFORMATION
LIDT OM MIG
BILLEDER AF SALONEN
PRISER
ÅBNINGSTIDER
KONTAKT
FIND VEJ
PRODUKTER
LINKS